TOTOS Spisekort

Køkkenet på Toto står for ambitiøs comfort food. Håndværk, gode råvarer og sæson er altid i centrum, og der hentes inspiration fra de traditionsrige europæiske køkkener såvel som Nordafrika, Mellemøsten, Asien og Sydamerika. Køkkenet er åbent fra kl. 17.00 - 22.00. Snacks, oste og charcuteri serveres i hele åbningstiden. Der tages forbehold for ændringer i menuen.

SNACKS


Ristede snacknødder

m. harissa

40,-

Hjemmemarinerede oliven

marineret i rosmarin, chili & citron

40,-

3 oste

m. brød & sødt

100,-

3 slags Charcuteri

m. hjemmelavet urtesennep & surt

135,-

SMÅ RETTER


Rødbederimmet laks

m. sommersalat af grønt & tørret dild

85,-

Grillet kalvehjerte

m. romesco sauce

95,-

Kold æretebisque

m. ventreche, syltede perleløg & ceme fraiche

105,-

“Crumpet”

m. røget makrel, stikkelsbær & fennikel

115,-

Hvide asparges

m. miso, ramsløg & syltet æggeblomme

125,-

Tuntatar

m. asian vinaigrette, avocadomayo & koriander 

145,-

OPLEV TOTO - 4 Retters menu


Kold ærtebisque
Rødbederimmet laks
Farseret vagtel
Ymer-fromage

4 serveringer – bestilles af hele bordet

440,- pr. person

Vinmenu

3 glas der matcher

295,- pr. person

STØRRE RETTER


OVNRISTET Torsk

m. dildhollandaise & krabbe-“croustillant”

175,-

Farseret Vagtel

m. forårsløg, syltet ingefær & “master stock”

175,-

Dansk Ribeye (250g)

m. bearnaise (tilvalg anbefales)

255,-

Cote de Boeuf  (400g pr. person)

m. bearnaise, oksefedtristede kartofler & grøn salat

NB: kan kun bestilles pr. mail min. 2 dage i forvejen – til min. 2 personer

355,- pr. person

TILVALG


Grøn salat

m. syltede rødløg & tomatvinaigrette

45,-

Sprøde kartofler ristet i oksefedt

m. olivenolie & aioli

50,-

Grønne asparges

m. sauce gribiche & kørvel

55,-

DESSERT


Hjemmelavet is:

Dulce de leche, passionsfrugtsorbet, mocca-chocolate chip &

popcorn

pr. kugle 25,-

Baked Alaska

m. rabarber-iscreme & citronmarengs

105,-

Ymer-fromage 

m. jordbær, rug & is på havesyre

90,-

3 oste

m. sødt

100,-