TOTO Spisekort

Køkkenet på Toto står for ambitiøs comfort food. Håndværk, gode råvarer og sæson er altid i centrum, og der hentes inspiration fra de traditionsrige europæiske køkkener såvel som Nordafrika, Mellemøsten, Asien og Sydamerika. Køkkenet er åbent fra kl. 17.00 - 22.00. Snacks, oste og charcuteri serveres i hele åbningstiden.

SNACKS


Ristede snacknødder

m. harissa

40,-

Hjemmemarinerede oliven

marineret i rosmarin, chili & citron

40,-

Marineret brisling fra “FANGST”

m. crouton, lardo & syltet rødløg

80,-

3 oste

m. brød & sødt

100,-

3 slags Charcuteri

m. hjemmelavet urtesennep & surt

135,-

SMÅ RETTER


Grillet spidskål (v)

m. miso-smør, togarashi & goma-dressing

85,-

Stracciatella

m. bagte stenfrugter, estragon & balsamico

110,-

Oksetatar

m. ansjosmayo, oliven, manchego & “tomatbrød”

115,-

Mezzaluna (v)

m. ricotta, sølvbede, syltet tomat & zucchini

120,-

Crudo af helleflynder

m. syltet jalapeño, “grøn juice” & nori-cracker

125,-

Kold tomat-consomé

m. hummer, rosenpebermayo, & basilikum

150,-

OPLEV TOTO - 4 Retters menu


CRODU AF HELLEFLYNDER
MEZZALUNA (V)
KALVEMØRBRAD “EN CREPINETTE”
PARFAIT PÅ HONNING OG ROM

4 serveringer – bestilles af hele bordet

455,- pr. person

Vinmenu

3 glas der matcher

285,- pr. person

STØRRE RETTER


OVNRISTET TORSK

m. hyldeblomst-sauce, sommerkål & ærter

165,-

Kalvemørbrad “en crepinette”

m. majs, estragon & kantarel

180,-

Dansk Ribeye (250g)

m. bearnaise (tilvalg anbefales)

255,-

TILVALG


Grøn salat

m. syltede rødløg & tomatvinaigrette

45,-

Sprøde kartofler ristet i oksefedt

m. olivenolie & aioli

50,-

Broccolini

m. chimichurri-mayo, mandler og kyllingeskind

65,-

DESSERT


Hjemmelavet is:

kokos/lime-sorbet, passionsfrugtsorbet, mocca-chocolate chip &

Havtorn/gulerod-sorbet

pr. kugle 25,-

Parfait på honning og rom

m. kirsebær og mandel-krokant

90,-

Hindbær & Hybenrose Consomé

m. melon, nektarin & estragon-iscreme

90,-

Gin & Tonic-Dessert

agurk/dild-sorbet & et skud iskold gin

75,-

3 oste

m. sødt

100,-