Selskaber
I vinkælderen på Toto kan man booke selskaber på op til 35 personer. Her sidder man ved langborde og bænke omgivet af restaurantens vine.
Vi tilbyder to forskellig menuer til større selskaber samt tre forskellige vinmenuer. Drikkevarer kan også bestilles på aftenen.
Vigtig info:
– Grupper på 9 personer eller flere skal bestille selskabsmenu.
– Hele selskabet bestiller samme menu.
– Der tages højde for vegetarer, veganere, allergier, spiseregler o.lign.
– Menuvalg og endeligt antal skal være tilsendt pr. mail senest tre dage i forvejen.
– Grupper på 10 personer eller flere, skal betale et depositum på 3000kr senest 14 dage i forvejen for at bekræfte sin reservation.

SELSKABSMENU 1
FORRET
Charcuteri m. hjemmelavet urtesennep & chornichons
Serveret ‘family style’
+ Burrata (tillæg 60,- pr. prs)
HOVEDRET
Grillet oksebuvette eller Côte de boeuf
Serveret ‘family style’ m. sauce bearnaise, kartoffel og årstidens grønt
DESSERT
Tiramisu
3 retter: 355,- pr. prs.
2 retter: 275,- pr. prs.
(tillæg for Cote de boeuf: 100,- pr. prs)
SELSKABSMENU 2
FORRET
3 af Totos mindre retter
Et udvalg af 3 af Totos mindre retter fra den aktuelle menu serveret ‘family style’
HOVEDRET
Grillet ribeye af modnet oksekød
m. Sauce Bearnaise, kartofler og årstidens grønt (kødet serveres medium-rare)
DESSERT
Kærnemælks-pannacotta m. frugtsorbet & crumble eller Tiramisu
3 retter: 445,- pr. prs.
2 retter: 365,- pr. prs.
Vinmenu 1
VELKOMST
NV Prosecco Brut, Cantine Giubertoni, Veneto
FORRET
2016 Mâcon-Charnay “Les Chênes”, Domaine Manciat-Poncet
HOVEDRET
2016 Valpolicella, “Rio Albo”, Ca’Rugate
DESSERT
2012 Late Botttled Vintage Dow’s Port
295,- pr. person
I alt 4 glas
Stempelkaffe
(ad libitum) +30,- pr prs.
Vinmenu 2
VELKOMST
NV Cremant de Bourgogne, Manciat Poncet
FORRET
2018 Riesling Trocken “Devon-Sciefer”, Weingut Meulenhof, Mosel
HOVEDRET
2015 “15 Messes”, Bodegas Vizcarra, Ribera del Duero
DESSERT
Madeira Barbeito 5års Boal
385,- pr person
I alt 4 glas
Stempelkaffe
(ad libitum) +30,- pr prs.
Vinmenu 3
VELKOMST
NV Champagne Brut, Premier Cru, Domaine Margaine
FORRET
2015 Bourgogne Blanc, Dominique Laurent, Bourgogne
HOVEDRET
2017 Barbaresco “Montestefano”, La ca Nova, Piemonte
DESSERT
2016 Vin Doux Naturel, Domaine Trapadis, Rasteau
495,- pr. person
I alt 4 glas
Stempelkaffe
(ad libitum) +30,- pr prs.