Selskaber

I vinkælderen på Toto kan man booke selskaber på op til 35 personer. Her sidder man ved langborde og bænke omgivet af restaurantens vine.

Vi tilbyder én menu med diverse tilvalg til større selskaber samt tre forskellige vinmenuer. Drikkevarer kan også bestilles på aftenen.

Vigtig info:

– Grupper på 9 personer eller flere skal bestille selskabsmenu.

– Hele selskabet bestiller samme menu.

– Der tages højde for vegetarer, veganere, allergier, spiseregler o.lign.

– Menuvalg og endeligt antal skal være tilsendt pr. mail senest tre dage i forvejen.

– Grupper på 10 personer eller flere, skal betale et depositum på 3000kr senest 14 dage i forvejen for at bekræfte sin reservation.

SEND OS EN FORESPØRGSEL

SELSKABSMENU


FORRET

 

3 af Totos mindre retter 
Et udvalg af 3 af Totos mindre retter fra den aktuelle menu serveret ‘family style’

HOVEDRET

 

Alle hovedretter serveres med årstidens garniture – hele selskabet skal vælge samme hovedret

 

Helstegt svinenakke
m. æblejus

eller

Helstegt poussin
m. sauce blanquette

eller

Helstegt oksehøjreb 
m. rødvinsglace

(+25,- pr. person)

 

Tilkøb til hoveretten

trøffel: + 65,- pr. person

stegt foie gras: + 85,- pr. person

DESSERT

 

Citronmeringue-tærte

 

3 retter: 445,- pr. prs.

2 retter: 365,- pr. prs.

Tilkøb af Snacks ved ankomst

Oliven, nødder & tapiokachips m. dip
+ 65,- pr. person

Kyllingelevermousse, kroketter, oliven, nødder & tapiokachips m. dip
+ 100,- pr. person

Caviarservering – 15g. Baerii Gold Caviar m. tilbehør
+ 135,- pr. person

Vinmenu 1


VELKOMST

NV Prosecco Brut, Cantine Giubertoni, Veneto

FORRET

2016 Mâcon-Charnay “Les Chênes”, Domaine Manciat-Poncet

HOVEDRET

2016 Valpolicella, “Rio Albo”, Ca’Rugate

DESSERT

2012 Late Botttled Vintage Dow’s Port

295,- pr. person

I alt 4 glas

Stempelkaffe

(ad libitum) +30,- pr prs.

Vinmenu 2


VELKOMST

NV Cremant de Bourgogne, Manciat Poncet

FORRET

2018 Riesling Trocken “Devon-Sciefer”, Weingut Meulenhof, Mosel

HOVEDRET

2015 “15 Messes”, Bodegas Vizcarra, Ribera del Duero

DESSERT

Madeira Barbeito 5års Boal

385,- pr person

I alt 4 glas

Stempelkaffe

(ad libitum) +30,- pr prs.

Vinmenu 3


VELKOMST

NV Champagne Brut, Premier Cru, Domaine Margaine

FORRET

2015 Bourgogne Blanc, Dominique Laurent, Bourgogne

HOVEDRET

2017 Barbaresco “Montestefano”, La ca Nova, Piemonte

DESSERT

2016 Vin Doux Naturel, Domaine Trapadis, Rasteau

495,- pr. person

I alt 4 glas

Stempelkaffe

(ad libitum) +30,- pr prs.