Selskaber

I vinkælderen på Toto kan man booke selskaber på op til 35 personer. Her sidder man ved langborde og bænke omgivet af restaurantens vine.

Vi tilbyder to forskellig menuer til større selskaber samt tre forskellige vinmenuer. Drikkevarer kan også bestilles på aftenen.

Vigtig info:

– Grupper på 9 personer eller flere skal bestille selskabsmenu.

– Hele selskabet bestiller samme menu.

– Der tages højde for vegetarer, veganere, allergier, spiseregler o.lign.

– Menuvalg og endeligt antal skal være tilsendt pr. mail senest tre dage i forvejen.

SEND OS EN FORESPØRGSEL

SELSKABSMENU 1


FORRET

Charcuteri m. hjemmelavet urtesennep & chornichons
Serveret ‘family style’
+ Burrata (tillæg 60,- pr. prs)

HOVEDRET

Kalveculotte eller Côte de boeuf
Serveret ‘family style’ m. sauce bearnaise, kartoffel og årstidens grønt

DESSERT

Tiramisu

3 retter: 355,- pr. prs.

2 retter: 275,- pr. prs.

(tillæg for Cote de boeuf: 100,- pr. prs)

SELSKABSMENU 2


FORRET

3 af Totos mindre retter 
Et udvalg af 3 af Totos mindre retter fra den aktuelle menu serveret ‘family style’

HOVEDRET

Grillet ribeye af modnet oksekød
m. Sauce Bearnaise, kartofler og årstidens grønt (kødet serveres medium-rare)

DESSERT

Kærnemælks-pannacotta m. frugtsorbet & crumble eller Tiramisu

3 retter: 445,- pr. prs.

2 retter: 365,- pr. prs.

Vinmenu 1


VELKOMST

NV Prosecco Brut, Cantine Giubertoni, Veneto

FORRET

2016 Mâcon-Charnay “Les Chênes”, Domaine Manciat-Poncet

HOVEDRET

2016 Valpolicella, “Rio Albo”, Ca’Rugate

DESSERT

2012 Late Botttled Vintage Dow’s Port

295,- pr. person

I alt 4 glas

Stempelkaffe

(ad libitum) +30,- pr prs.

Vinmenu 2


VELKOMST

NV Cremant de Bourgogne, Manciat Poncet

FORRET

2017 Riesling Trocken, A.J. Adam, Mosel

HOVEDRET

2015 “15 Messes”, Bodegas Vizcarra, Ribera del Duero

DESSERT

2016 Muscat de Beaumes de Venice, Domaine des Bernardins

385,- pr person

I alt 4 glas

Stempelkaffe

(ad libitum) +30,- pr prs.

Vinmenu 3


VELKOMST

NV Champagne Brut, Premier Cru, Domaine Margaine

FORRET

2015 Bourgogne Blanc, Dominique Laurent, Bourgogne

HOVEDRET

2013 Barolo, Sylla Sebaste, Piemonte

DESSERT

2016 Vin Doux Naturel, Domaine Trapadis, Rasteau

495,- pr. person

I alt 4 glas

Stempelkaffe

(ad libitum) +30,- pr prs.