Hos Toto er du sikret kvalitet indenfor både mad og vin. Vi byder på vine fra hele verden, og på vores vinkort finder du både natur-, økologiske-, biodynamiske vine og konventionelle vine. Kortet strækker sig fra Asien til sydamerika og mellemøsten.

Som en Vinbar på Amager med respekt for sig selv, har vi selvfølgelig et kort som har mere end 30 vine på glas. Det gør, at du netop kan smage på et hav af forskellige vine, og at du ikke behøver at begrænse dig.

Book bord

Gastronomi og vin i højeste kvalitet - samlet ét sted

Ikke nok med at vi i vores vinbar på Amager serverer flere lækre dråber dagligt mandag til lørdag hver uge, så står vores kompetente kokke også klar til at servere alt fra små snacks til dine vine til større 8 serveringsmenuer. Men alt foregår i de hyggeligste og mest intime rammer.

Kort fortalt, så mener vi, at vores menu er indbegrebet af ambitiøst comfort food. Vi elsker at kræse for detaljen, og at råvarer og produkter er helt i topkvalitet. Men vi ønsker samtidig også at holde begge ben på jorden, og servere et godt solidt måltid, hvor alle kan være med.

I vores køkken har vi derfor også altid respekt for de enkelte landes traditioner indenfor det gastronomiske, og vi elsker at kunne give vores twist på retterne.

Find også restaurant Amager, eller spisesteder Amager her.

Se vores vinkort

En vinbar på Amager med karakter og kant

Kommer du forbi Amagerbrogade nr. 145 til et glas vin, så vil du hurtigt opleve atmosfæren i vores lokaler og den energi der ligger i vores rum. Sid i baren hele aften, smag på den ene gode vin efter den anden. Vores kompetente folk på gulvet og bag baren er klar på at vejlede dig gennem alle smage og verdenshjørner.

Har du lyst og mod på mere Toto, så kan du også tage hele flokken med i vores selskabslokale i kælderen, hvor I kan smage på et hav af gode vine fra kortet. Sid i kælderen omringet af gode vine, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, når der udpeges en god vin på kortet.