Toto Vin- og spisebar er et af de gode spisesteder på Amager, som kræser for det lokale, den intime oplevelse og de lækre råvarer i høj kvalitet – både på menukort og vinkort. Som spisested går vi op i respekten for det enkelte traditionsrige verdenskøkken.

Anretninger ud over det sædvanlige, smage der overrasker men virker velkendte, atmosfære der er rummelig, uformel og hyggelig. Alt det oven i at vi beskriver vores menukort og serveringer som ambitiøst comfort food. Her kan du slappe af, men stadig sætte tænderne i overdådige anretninger i høj kvalitet.

Book bord

Til de mange og til de få

Leder du desuden efter gode spisesteder på Amager, hvor du kan afholde arrangementer eller større selskaber, så kan vi glæde dig med at vi har en vinkælder, som du booke til dit arrangement. En intim kælder, hvor I kan sidde ved lange egetræsborde omringet af vine og god stemning.

Vores vinkælder kan huse op mod 35 gæster til en hyggelig og intim aften i godt selskab. Et spisested hvor du og dine bekendtskaber har god ro til at nyde samvær, god mad og vin. Du kan herunder læse mere om vores selskabsmenu og de tilhørende vinmenuer. Glæd dig til et vinkort, hvor både konventionelle, naturlige, økologiske og biodynamiske fra hele verden pryder kortet.

Find også restaurant Amager eller vinbar Amager her.

Se selskabsmuligheder

De gode spisesteder på Amager kan stadig

Vi er blandt et af de gode spisesteder på Amager, som værner om det gastronomiske liv på øen. Vi elsker, at kunne tilbyde en lokal mulighed for mad i høj kvalitet. Vi mener, at vi ikke er det eneste spisested på Amager, som leverer og derfor er der rig mulighed for at opleve en masse gastronomi i området.

Af spisesteder Amager der er vi ét af de steder, som serverer en menu præget af retter lige fra Sydamerika og til Asien. Du kan derfor både få traditionsrige snacks og retter fra Nordeuropa, og hovedretter inspireret af det sydamerikanske køkken.

Vi skifter løbende menukort, og det er derfor værd at holde øje med vores spisested på Amager, så du kan kigge ind forbi til en middag, når du fristes af menuen. Hold både øje med vores spisekort herinde, eller følg os på Instagram.

Vi glæder os til at tage i mod dig!