Med respekt for alle de traditionsrige køkkener verden over, laver vi hos Toto ambitiøst mad med sans for kvalitet og detalje. Vores serveringer trækker inspiration lige fra Nordafrika og Asien til Sydamerika og Mellemøsten.

Book bord

Mange eller få - alle er velkommen

Du kan i vores restaurant på Amager både tage plads til et enkelt glas vin på vej til middag, efter middag eller under middag. Vores spisebar på Amagerbrogade tæt på Amagerbro byder på god og hyggelig betjening, uanset om I kommer for et kort eller langt visit.

Er I mange, og vil blive længe, så kan I booke vores kælder til selskaber eller events. Lokalet i kælderen er indbegrebet af et lokale med plads til det intime selskab, hvor I indrammes af gode vine. Vi kan have plads til op mod 35 gæster i vores vinkælder.

Ryk derfor tæt sammen, og lad glassene svinge højt, samt vær med til at sprede hyggen i vores restaurant på Amager. Vi gør vores for at sætte rammerne og gør det formelle uformelt. Vi betegner vores egen menu og gastronomi som ambitiøst comfort food, og vi rummer derfor alle typer af selskaber, som blot vil have en dejlig aften i godt selskab, med god mad og vin.

Find også spisesteder Amager eller vinbar Amager her.

Læs mere om selskaber

En restaurant på Amager med menukort fra Sydamerika til Asien

Toto Vinbar, en restaurant tæt på Amagerbro, er et sted, hvor du kan komme og smage favoritter fra hele verden, men hvor du stadig kan blive overrasket på smagskombinationer og detaljer i al respekt for det enkelte køkken.

Vores menukort tegner sig løbende alt efter sæson, da vi gerne serverer råvarer i sæson og friske. Vi byder både på store retter, alt fra grillet fisk i sæson til rib eye, og til små delevenlige snacks eller forretter.

Vi anbefaler derfor også altid, at man kan holde øje med vores menukort herinde på hjemmesiden, hvor vi løbende skifter ud i retterne. Udforsk og find din yndlingsret til næste gang du kigger ind forbi Toto Vinbar – en restaurant på Amager, hvor du er sikret ambitiøst comfort food.

Find os på Amagerbrogade 145.

Se vores menukort